OOA boek van het jaar en publicatie in Management & Consulting

schermafbeelding-2017-04-18-om-15-27-13Ik vind het echt bijzonder hoeveel aandacht het boek Verslaafd aan organiseren krijgt! Inmiddels is het op een shortlist terecht gekomen om verkozen te worden tot boek van het jaar bij de OOA. De OOA? Jawel: de beroepsvereniging voor organisatiekundigen en adviseurs in Nederland! Ik moet zeggen dat eerdere boeken die dit predikaat kregen altijd in mijn boekenstond terechtkwamen. Al met al een hele eer dus! Daarnaast verschenen er best wat artikelen van mijn hand de afgelopen twee maanden. Eentje die ik er even uitlicht is in het tijdschrift Management & Consulting. Titel: Lessen uit de verslavingszorg. Met een geweldige cartoon van Mark de Koning erbij. Ik schreef het artikel samen met professor Cor de Jong (geen familie hoor). Cor is emeritus hoogleraar verslavingszorg aan de Rabout Universiteit. Hieronder kan je het direct artikel lezen of downloaden als bestand.

 

Download (PDF, Unknown)

Tjip de Jong

Kijk ook eens naar

tjipcast