Verslaafd aan organiseren in de boekhandel!

Lang wachten wordt beloond! Einde deze week is mijn nieuwe boek Verslaafd aan organiseren te koop in de boekhandel (en natuurlijk online). Ik ben er reuze blij mee! De voorpublicatie op Managementsite.nl leverde ontzettend veel leuke reacties op, nieuwe vragen en complimenten. Ik ben heel trots op de positieve reviews en aanbevelingen van drie voorbeelden (voor mij) in het vakgebied van leren en veranderen: Jaap Peters, Arend Ardon en Willem Mastenbroek. Het artikel is bovendien ontzettend veel gedeeld naar social media en gelezen. Ik vind het erg gaaf dat dit nieuwe perspectief op verandering, leren en innoveren aanslaat bij professionals die er dagelijks mee te maken krijgen. De link naar het betreffende artikel vind je hier (wel even inloggen of lid worden van het platform, dat is overigens gratis). Einde deze week ga ik op bezoek bij Managementboek.nl voor het opnemen van een korte video waarin ik het boek toelicht. Ook ben ik in de weer een boekpresentatie te organiseren, samen met Van Duuren Management. Kortom: het is pas net begonnen!

 

Schermafbeelding 2016-07-31 om 10.40.39

Tjip de Jong

Kijk ook eens naar

tjipcast